Kush jemi ne?
NE JEMI JU
Medical Market eshte themeluar ne fillim te vitit 2016 si kompani tregtare e orientuar ne distribuimin e paisjeve dhe materialit haxhues medicinal nga te gjitha vendet e botes.
 
Kompania jone ka eksperience 15 vjerçare ne kete fushe dhe fale kesaj shume shpejt ne kemi arrit marreveshje per distribuim me shume kompani nga e gjithe bota si: Giesse Diagnostis-Italy, Syntesys-Italy, Broche Medical-Turkey, Koroglu Medical-Turkey, Viet Glove Corporation - Vietnam, Mindray-China, Wondfo-China.
 
Ne jemi shume te vetedijshem se zhvillimi dhe fuqizimi i vendit vjen nga brenda permes prodhimeve vendore dhe per kete arsye ne fuqishem mbeshtesim kompanite prodhese te Kosoves si Medicoplst, AEG Sharr etj.